Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Thursday, 28 June 2012

rindu lahh..

as salam.

alhamdulillah.. dah settle satu paper. 5 more paper to go! gambatte Farah! =D sepanjang minggu study week, saya kembali menjadi puteri lilin di bawah tempurung. =__= which means, terperuk dalam bilik, tak keluar-keluar sampai tak tau apa dah jadi kat dunia luar. hoho.. unless ada meeting or program tertentu, selebihnya saya takkan keluar. memang satu aktiviti yang 'menyihatkan' dan ia juga penyumbang terbesar kepada mok2 yang berada didalam badan ni.

bila dah tak payah pergi kelas ni, memang best. masa tidur jadi tak tentu. kalau mengantok boleh terus landing atas katil. bosan sikit, main Mr.Kay. tak pun main stack (yang kayu-kayu tu) sorang-sorang. tak pun pegi dekat b0o-b0o, jerit kat perut dia kuat-kuat. or kalau nak gangster lagi, pegi tumbuk perut b0o-b0o. hahaha.. setakat ni saya belum sampai hati lagi nak tumbuk b0o-b0o. ;p pelbagai aktiviti berfaedah boleh dibuat dirumah. lapar je, masak bihun goreng (sebab malas nak tunggu nasi masak. lambat!). lepas makan, mengantuk, mulalah landing lagi atas katil. ha.ha. so memang patut la saya jadi mok-mok kan? >.<

keseronokan di bilik memang la best.. tapiiii.. there is a time when i do miss my classmate. BOGOSHIPOoooo...! terutama these guys, ops! these kakak. hehe..


sedey tengok pic ni. ketara saya yg mok2, dan saya gelap. dan pendek. awww~...


ohoooo..mereka penyeri hidup saya di kelas. pegi bengkel FAR400 yang kritikal tu pun boleh jadi menyeronokkan. sedih, duka, luka (pergh..ayat tak boleh belah) semua terubat dengan mereka. hew hew.. kak wa mesti bangga kalau baca ni. ;)

eh, budak kelas yang lain pun best jugak. meh kite tepek gambar dorang skali. =D



haaaa... senang cerita, saya bersyukur dapat masuk ke kelas yang saya boleh ngam dengan mana-mana group. dan mereka sangat sempoi. hopefully, sampai habis sem pun kite still satu kelas ea korang? =')


haaaa...nampak tak kayu yang besusun kat atas ni? tu la stack. saya memang suka main sorang-sorang. yelah, forever alone memang macam ni. =___=

sambil-sambil study CTU la gambar ni diambil. hew hew hew. sengal gilos. alhamdulillah tadi exam boleh jawab. kalau tak memang la ade yang nak kena cubit. asyik maen je kejenye. heee~..

saya still dalam dilemma. nak balik ke tak ea hujung minggu ni? nak pegi kenduri kawen Mia ke tak?  nak jumpa member-member zaman sekolah ke tak? nak ambil risiko ke tak? uwaaaaaa... pening! banyak benda bermain dalam kepala otak tapi tak boleh nak keluarkan semuanya. hanya DIA je yang boleh tau. sorry ea? hehe..

ok. kepala sangat sakit. oh, dah pukul 3 pagi. no wonder la sakit kepala. *cakap dengan diri sendiri* nampaknya, b0o-b0o dah panggil ajak tidur. ho.ho.ho. 

1 cot-cet cot-cet mereka...:

An Najwa said...

haha...x bangga pun? kah3x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...