si tak tau malu. =_='

as salam.


sumber: facebook


kekekeke... kalau saya perempuan tu, saya lari dari situ cepat-cepat, masuk bilik, masuk bawah selimut, tekup muka dengan bantal, lepas tu jerit;

yeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dan lepas tu dengan lemah lembutnya kembali ke tempat kejadian. dan cakap;

" hari kerja mak ayah saya balik lambat. tunggu hari minggu la. datang bawak rombongan dan rm10k sekali tau. kbai."

kah kah kah *gelak guling-guling* sengal. gatal giler kan? ok. haruslah saya tipu. mana mungkin saya nak suruh orang dalam rumah bawak rm10k. tapi jujurlah, lelaki ni memang sangat sangat sangat gentleman kalau buat camni. COOL GILER OKEH? dan sweet. *mood si gatal dah mai da..*

oh oh, tiba-tiba jumpa benda yang best.



yup. Allah bagi kita kekecewaan sebab nak bagi kekuatan baru dalam hati kita. sooooo true! ;)


p/s: tadi jumpa MKA. nasib baik aku dapat kawal diri dari buat menda bukan-bukan. kekeke... kalau nak ikutkan nak je aku bagi flying kick because he's trying to be sweet in my dream yang mana sangat bertentangan dengan diri dia yang sebenar. hohoho... nasib baik jugak tadi dia dengan perangai skema-tapi-giler-duit-dan-sengal dia. dan dia bagi upah (rm2 je pun) sebab tolong dia. kekekeke... sorry la MKA, saya memang mata duitan sikit. rm1 pun berkira tau! ;p

You Might Also Like

0 cot-cet cot-cet mereka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...