Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Tuesday, 5 June 2012

suka hati lah.

as salam.

alhamdulillah.. saya masih lagi diberikan nikmat hidup, nikmat iman, nikmat Islam. alhamdulillah.. lecturer banyak pulak cancel kelas harini, nak bagi saya masa siapkan kerja2 dan studi untuk test FAR jumaat ni. alhamdulillah, hati dan jiwa yang kusut dapat ditenangkan oleh DIA. alhamdulillah.. DIA berikan saya Kak Ika untuk memberi pandangan, Farah (r00mate) untuk mendengar bebelan dan jeritan kekusutan saya(semalam), dan rakan-rakan yang tolong saya pinjamkan pen sebab tertinggal pencil box kat bilik tadi. haisshh.. orang kusut memang macam ni ek? =_='

lately, saya banyak dengar ayat ni;


"SUKA HATI AWAK LA"

dan saya sangat tak suka.kalau ikut suka hati saya, banyak benda bukan-bukan saya dah buat. termasuklah bergusti dengan awak enchik nappeum namja! lepas tu cincang-cincang awak buat sup! *saya dah cakap saya ni ganas. dan kalau ikut suka hati memang bukan-bukan la saya buat* >.< tapi saya ada tunang yang selalu buat saya muhasabah diri. DIA sentiasa pastikan saya tak buat benda bukan-bukan. DIA memnag sangat sayangkan saya. saya je tak sedar selama ni. tu la.. lambat pickup sangat.

dan tadi Kak Ika cakap,

nak kawan, kawan jelah. jangan buat musuh. jangan balas dendam. jangan fikir dalam-dalam sangat. chill sudah. ni lah masanya DIA nak duga kita lagi. boleh jadi nappeum namja antara penyebab utama Farah rapat balik dengan tunang Farah.


oh, sebenarnya ayat akhir tu saya tambah sendiri. kekekeke... nak bagi penyedap ayat. gedik kan?  sekarang ni saya tengah merapatkan diri dengan tunang saya. biar DIA yang tau semua yang jadi dulu, then baru post kat blog. hehe.. nak jugak letak kat blog kan? gedik. =.='



p/s: kita kawan kan? ok. saya akan jaga diri dan hati saya betul-betul. dan maaf sebab saya terguna 'hati dan perasaan' semalam. sekarang saya takmo kusut-kusut pasal awak lagi. kbai.

0 cot-cet cot-cet mereka...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...