Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Wednesday, 18 July 2012

adios friend!

✿~ LELAKI : Awak.. IZINKAN saya BERUBAH dulu, tiba masanya nanti saya akan kembali..

✿~ WANITA : Saya FAHAM awak, PERGILAH.. mungkin ujiannya sampai sini saja, tapi JANJI dgn saya.. JANGAN BERUBAH KERANA SAYA tetapi BERUBAHLAH KERANA ALLAH..

~BERUBAHLAH kerana Allah..♥♥


sumber: Ustaz Penang

#tiba-tiba lagu aiman-cinta terakhir berlagu-lagu kat telinga. kekeke.. masuk pulak dengan gambar kat atas.#

#this picture go nothing to do with bebelan saya kat bawah ni. harap maklum.

as salam.

this is just some random talking. tiba-tiba rasa nak cakap. i'm a random person. =__=.
 i do believe in 2nd and 3rd chances. i do believe people would change. tapi bila orang tak menghargai peluang yang ada, it's mean adios. goodbye my friend. until we meet again..someday.

saya doakan anda berubah. betul-betul berubah. mungkin doa saya tak seberapa dengan doa orang lain, tapi sebagai kawan, sebagai saudara seagama, saya tetap nak doakan awak. ini sebagai ganti diatas dosa saya yang telah menjadi penghalang kepada perubahan anda sebelum ni. saya rasa bersalah..berdosa... maafkan saya.

bukan senang nak berubah. saya tau. sedangkan saya sendiri susah nak ubah pelbagai hobi-hobi 'pelik' saya. =__= but hey, belum cuba, belum tau kan? saya dah mulakan langkah untuk ubah hobi saya yang suka menge-staalk profile orang terutama anda. walaupun berat, tapi atas sokongan dan dorongan serta kekuatan dari kawan-kawan, saya berjaya jugak mulakan langkah pertama tu. alhamdulillah. dah la. enough talking bout your past Farah. it's time to move on. *setiap hari pun cakap nak move on tapi still kat takuk lama. ceeet!*

 semoga Allah memberkati hidup kamu. puasa dah nak dekat. semoga anda jumpa apa yang anda cari. semoga anda kuat menghadapi cabaran-cabaran sepanjang pencarian anda tu. mungkin saya tak dapat nak bersama awak lagi, tapi insyaAllah..saya tak akan pernah lupa untuk doakan awak. akhir kata, selamat tinggal kawan. =')  #tiba-tiba lagu zizan dan Dina-selamat tinggal kawanku berkumandang. hohoho..#

0 cot-cet cot-cet mereka...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...