Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Monday, 16 July 2012

regret.

as salam.

ok, sesi tak matang dah tamat. right after membebel kat blog, saya terus turun, apologize, dan jadi macam biasa. sesi merajuk hanya bertahan selama 10-15 minit. dan saya sangat menyesal sebab 'berjaya' mengeluarkan airmata untuk something stupid like that. silly me. =______=

natijah diatas perbuatan tadi, ibu memberi pelbagai nasihat. dan bebelan. dan ngomelan. serve me right. siapa suruh act macam kiddo lagi padahal umor dah meningkat. *malu*.

dan sekarang, saya berjanji, insyaAllah, no more cying over silly thing. no more merajuk atas kesalahan sendiri. i'll try my best untuk berubah. thanks to those who remind me. i'm really appreciate that. itulah gunanya kawan. =')

terlajak perahu, boleh diundur. terlajak masa, aku yang rugi. terlajak kata, ade yang sakit hati. kalau terlajak lukakan hati orang, apa nak buat? marilah kita makan dalam sama-sama. hohoho.. all the things that had happen, ianya adalah untuk mematangkan saya. i believe that one day, one fine day, saya akan matang. no more childish act. no more masalah hati dan perasaan. a brand new me is coming. insyaAllah. =')

p/s---> sayya dah nampak hikmah diatas apa yang berlaku dulu. tak tau kenapa, sekarang memang musim putus chenta kot. hohoho.. masing-masing buntu, tak tau apa nak buat. dan alhamdulillah, disebabkan pengalaman lalu mereka boleh share dengan saya. walaupun tak dapat bantu banyak, tapi at least dapat la bantu setakat mana yang mampu. indah sungguh aturanMu Ya Allah. =')

0 cot-cet cot-cet mereka...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...