diam.

as salam.

*short entry. lepas geram.*

heh..semua lelaki sama je. baek si aj, baek si MKA. cari kite time bosan or ade keje je. tak pun, time nak have fun. tapi bila kita ada hal nak mintak tolong, walaupun dia mesej, cakap;


"sorry orang buat farah rasa annoying"

or

"TAKDELAH BUSY MANA PONG"

but then bila dah mintak tolong terus senyap tanpa khabar berita. ceet.. kalau tak sebab orang perlukan pertolongan takde la cari awak. pehe dop?!

memang sah la kita tak payah mintak tolong orang lain kalau ade hal. better buat sendiri je. lagi-lagi dengan kaum adam ni. kata-kata dorang semua tak boleh pakai. grrr... geram sangat ni!

p/s--> lagi tension bila mana satu family pegi bukak Teratak Farah malam tadi. tak sempate nak buat private.  hancusss.. segala dark side of Farah terbongkar satu-satu. grrrr... serabut! >.<

You Might Also Like

0 cot-cet cot-cet mereka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...