fenomena 'gangnam style'.

GANGNAM (SUPER KAMPUNG) STYLE



heh.. musim 'gangnam style' kot sekarang. pusing mana-mana ade je parody untuk lagu ni. dan bukan remaja/dewasa je yang tau, sepupu sepapat saya (geng akim) time datang berbuka aritu pun sibuk melaung-laung ayat 'gangnam style' tu. ceeeh.. tak padan dengan kicik.

# eleh, tak payah pandang jauh-jauh. si akim dalam bilik air time mandi sibok melalak nyanyi lagu tu. =,='

nah.. kalau pagi tadi MHI tunjuk parody 'suasana kampung style', sekarang kita tengok parody fly.fm untuk 'super kampong style'.  *wink*

You Might Also Like

0 cot-cet cot-cet mereka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...