himpunan gambar awek cun..?



sumber: facebook

as salam.

bukan saya nak cakap apa lah. but ini lah padahnya kalau letak pic kat pesbuk. astaghfirullah.. saya dah tengok pu page tu. dan seriously, kalau rasa tak nak dosa bertambah2, sila jangan tgk phto2 dalam tu. just klik untuk report abuse je. ni link dia. seriously, better anda tak tengok pic dalam tu.

http://www.facebook.com/pages/Himpunan-gambar-awek-melayu/445102552196283



tau tak apa admin tu cakap bila semua orang serang page die?

bkn salah admin yg upload gamba ni, tp salah awek tu sendiri la yg upload kt fb. xkn la admin yg paksa awek2 ni amik gmba kn?
**renung2kn dan selamat menikmati keindahan awek2 ini..


ayat nak bagi pelempang, sepakan, berjuta das tumbukan, tau tak macam mana? haaa... memang lah orang tak belajar agama akan cakap macam tu kan! kuang ajo. *sabar Farah..sabar..* it's not that saya dah belajar agama tinggi-tinggi sampai nak kutuk org laen pulak. no no no! it's simple la.

kau letak gambar orang tak tutup aurat. lucah pulak tu. dan bila orang tengok, dia dapat dosa, kau jugak dapat dosa dia. pahala kau dah banyak sangat ke sampai nak !@#$%^&*().

grrrr... sebab tu saya tak suka berdebat or bergaduh or apa.sebab saya tau saya belum kuat. saya tau saya kuat emo. nanti ntah pape je yang saya cakap. better diam. dan lakukan apa yang patut. sebarkan apa yang patut. lagipun...

 action speak louder than voice.

kan? so... as a conclusion, simpan gambar2 anda sendiri. tak payah show off dekat orang. saya pun kesal dengan saya yang sebelum ni.. letak pic kat pesbuk., myspace, hi-5, tagged dan bermacam2 lagi yang saya dah tak ingat. nak bukak balik, dah lupa password. arghhh! geram betul lah. >.< macam mana ni...? *serve me right. *  makanya, gambar2 anda kat pesbuk tu sila lah delete. kalau nak letak snagat, jangan tayang yang manja2 ke, comel2 ke. tutup apa yg patut. sayangi diri anda. takkan nak biarkan orang laen sesedap oren je cilok, guna pic kite sesuka hati kan? kan? kaaaaaaan..?

You Might Also Like

0 cot-cet cot-cet mereka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...