Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Thursday, 23 August 2012

i'm being me again.

as salam.

short entry..again. *sigh*.. seriously, saya dah tak tau sama ada apa yang saya buat sekarang ni, memang betul-betul kehendak diri or just acting yang 'itu saya'. haila.. tak habes-habes dengan woman logic. kalaulah ia semudah tu...

woman logic bukan sesuatu yang kita boleh control. sebab kadang-kadang, yes means 'yes'. no means 'no'. tapi, al maklumlah.. perempuan sangat pemalu. merekas takkan simply cakap YA untuk  ya, TAK untuk tak. sometimes, perempuan ni akan twist ayat dia supaya tak ketara kehendak hati dia tu. tapi, itu sometimes la. ade jugak waktunya, yang bila dia keliru dengan perasaan, kehendak sendiri.. yes tu boleh jadi dua, whether ianya betul-betul 'yes' or 'no'. haish.. saya sendiri pun pening dengan diri sendiri. apatah lagi orang laen..ye tak? =__=

keliru boleh datang sebab ragu-ragu dengan instinct kita, atau boleh jadi jugak disebabkan pengalaman lampau yang menyakitkan. which akan result kepada negative though walaupun sesorang tu ikhlas..or not. haish... i'm being me again! what should i do?! >.<


#benci bila mana kita tak boleh nak control diri sendiri. heh.. cakap je dah berubah.. tapi bila habis puasa, terus tak dapat tahan kehendak yang tersimpan. pergh! ayat jiwang. =o='

0 cot-cet cot-cet mereka...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...