Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Wednesday, 15 August 2012

kachak luar, kachak dalam.


sumber: facebook

as salam.

gambar diatas ini adalah contoh lelaki kachak. a guy yang menangis bila berjumpa dgn Penciptanya, yang sebak bila membaca ayat-ayat cinta dari Penciptanya, that guy memang sangat kachak. sangat hensem. 100% lelaki idaman malaya. eheh. *over kau Farah.=_='*

If he can live many days without talking to u..then u must not be someone important to him

ini ayat curi. dari Sarah punya kawan lelaki punya kawan perempuan punya twitter. huh. complicated giler nak dapatkan ayat ni kan? hohoho... gedik. 

#mata dah mengantok. tapi nak tunggu Sarah selesaikan hal dia dulu. then baru boleh tidur. 

memandangkan ayat kat atas tadi macam nak tunjuk pride seorang lelaki, meh sini saya nak bagi satu ayat untuk kaum perempuan pulak.

If she doesn't answer your call so many times..and even if she answer it, she trying to end it quickly.. then you must be someone that she doesn't want to talk with.

eheh. tak merujuk kepada siapa-siapa pun. just some random talk. lalala~..

p/s--> hati seorang perempuan, selembek mana pun dia. tapi kalau berkali-kali terluka, heh, memang kebal la lepas tu. oke? don't simply bagi alasan bijak untuk cover kesalahan diri anda. kalau 2-3 kali dye boleh percaya, tak bererti dia akan percaya selama-lamanya. think about it.

0 cot-cet cot-cet mereka...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...