Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Tuesday, 28 August 2012

penawar duka. eheh.


sumber: facebook

as salam.

pernah tak saya cakap ustaz comel? pernah tak saya cakap ustaz romantik? kyahahaha~..
*gelak bajet comel. uweek.. =_='* dikala waktu-waktu sukar mendatang, kata-kata ustaz azhar dan akhi rusydi jugaklah yang jadi penawar duka. eheh. jiwang gilos. >.<

it's been a while since saya berborak balik dengan junior kesayangan time kat teknik dulu. bila start berkomen, mula lah bergosip. mula la kenakan orang tu, orang ni. kekeke... rindu nak kenakan si hisyam. rindu nak buli si nadia. masing-masing dah besar. nak nak, tengok status dorang..pergh.. orang tengah jiwa kacau. hehehe.. gelagat dorang pun boleh jadi penawar duka. eheh..jiwang lagi.

#tiba-tiba teringat dulu time masing-masing tengah jiwa kacau zaman sekolah dulu. saya jugak la doc love dorang. muhahaha... tapi sekarang da tak sama macam dulu. dah tak boleh jadi doc love. saya fail bab hati dan perasaan. =__='

dan terakhir sebelum saya mengundur diri, saya selitkan kata-kata akhi rusydi yang buat saya senyum tak habes-habes.


Cara untuk menghalang diriku sendiri dari mengurat adalah dengan membaca 'ayat' ini pada hati. Ayat ini sangat mujarab. Ayatnya adalah:

"Cunnya dia. Tapi..kompem (confirm) dia tanak kat aku."

Setel.

Intention nak mengurat terus patah.
Berkesan serta merta.
Fokus kembali normal.

Angin sepoi² bahasa bertiup kembali. *tetibe*


gyahaha~.. he's soooo funny. cool, yet funny. dan mesra alam, but somehow pemalu. ececeeee~..



p/s--> i was totally wrong. accuse mka itu ini, padahal tak tau pun keadaan dia yang sebenar. maaf pak cik! ampuuun. walau kabut camne pun saya, dia jugak yang selesaikan problem kitorang. walaupun terlantar kat hospital, boleh pulak dia suruh saya cool, rilex, dan biarkan dia yang buat kerja tu. sorang-sorang! memang la saya sangat sampai hati kan? sob sob..kejamnye.. get well soon dear sahabat. dah la sakit, lepas tu suruh orang diam-diam, jangan bagitau sape-sape. nak rahsia-rahsia konon. saya ni bukan boleh nak berahsia sangat dengan orang laen. oh no.. apa nak buat ni.. mka.. i'm sooo sorry.. >_<

0 cot-cet cot-cet mereka...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...