random though.

as salam.

kalau kita susah nak benci someone, boleh tak kalau kita buat dia benci kita? so that dia akan pergi jauh-jauh dari kita. even one day nanti kalau kita tiba-tiba datang nak kawan balik dengan dia (sebab tak tahan...bogoshipo maybe?) dia dengan senangnya palingkan muka and pergi sebab dah benci kat kita. boleh tak buat macam tu? >.<

#sayasayangawakb'cozofAllah. truly, madly, deeply sayang sebab Allah. sebab tu kena buat macam ni kot. haish...

p/s--> peringatan buat hati. sila jangan goda tangan untuk buat benda yang bukan-bukan. pleeeease? ='(

You Might Also Like

0 cot-cet cot-cet mereka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...