addicted. to. instrumental.

as salam.

last shot before tidur. eh, dah pukul 3 pagi? uwaaa... kang tak larat nak tolong ibu masak untuk jamuan esok. T_T sorry ibu..

saya suka dengar muzik, terutama instrumental (instead of korean/japanese/anime songs). betol! dan sejak akhir-akhir ni asyik stuck dengan muzik alunan si macho sungha jung.

#guys yang maen alat muzik dengan bersungguh-sungguh kelihatan sangat macho. why!!! >.< *actually guys yang buat sesuatu dengan bersungguh-sungguh pun nampak macho. gedik la si Farah ni.*

antara my fav;

she will be loved.

more than words.

oke, nampak macam gatal sebab suka guys yang maenkan instrumental tu. oke fine. ade jugak pemain muzik youtube wanita yang saya suka. urgh, tak kesah la apa jantina. yang penting, layan je muzik tu. hee~..

like only a women can

thousand year.

#merdu sangat sampai rasa nak nanges. sob sob..


dan last sekali, yang saya siap try maen guna Mr. Kay sampai sakit jari mok-mok saya ni ( T_T sob sob..) adalah;


#sila hayati videonya sekali. ='(

You Might Also Like

0 cot-cet cot-cet mereka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...