Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Saturday, 1 September 2012

b'day si akim.


as salam.

short entry.

HAPPY 8th BIRTHDAY DEAR LUQMAN NURHAKIM ASRI RUSLAN!

yeay! it's your birthday adek. hehe..semalam akak dah belanja kek tiramisu dengan benda 'tarik-tali-lepas-tu-botol-tu-meletup' yang orang maen masa tiup kek tu. so, no more present okey? hehe..

disebabkan semalam satu hari kami sekeluarga dah mengerah segala kudrat yang ada untuk menjayakan majlis, makanya, hari ni hari untuk berehat sedunia. tak keluar rumah, malah, saya dua tiga kali je keluar bilik. sengal kan? hohoho.. akim la paling best, dapat maen play station sepanjang hari tanpa kena marah. untunglah~..

tak buat pape benda special pun harini. kesian akim. cumanya time makan tadi kitorang act macam tetamu, guna pinggan cantek2, makan kat depan tv (which kalau hari biasa memang kena fire dengan ibu.) dan last but not least, makan malam mee goreng mamak versi ibu berebut-rebut dalam satu mangkuk besar. hehehe... jarang ayah nak makan camtu. biasanya nak makan kena ada tatatertib. huhu..

dan si akim ni, mentang-mentang la arini b'day dia, mengada-ngada gilos! tiba-tiba buat suara baby, merengek macam budak kecik, dan yang paling menggedik sekali, acara 'maen-geletek-geletek-antara-kakak-dan-adek' bertukar menjadi medan wresling. habes ditukarnya saya dari gades ayu kepada mak lampir! ceeeh! berapa banyak rambut gugur akibat kena tarik dengan dia. memang tak la maen gletek-gletek dengan dia lagi. T_T ganas sangat!

p/s--> bad mood. angin swing. nasib la siapa yang call or mesej saya rini. =.=

0 cot-cet cot-cet mereka...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...