Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Saturday, 15 September 2012

hukum logik akal Fera #1

these thing adalah benda merepek yang terhasil melalui pemikiran tak matang dan mengarut seorang hamba Allah yang bernama FARAH NURAZRINA. so, no need to ask "dari mana kau dapat mende alah merepek ni?" =_='. sebab jawapan dia hanya satu.


l
l
l
l
l
l
v



dari kepala otak beta yang sengal. sekian. =________=



being a stalker doesn't mean you are not over him/her. being a stalker to your 'history' means..........

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

you just want to make sure whether he/she is still alive or not.


kan?

sebab nafsu 'curiosity' tu melampau-lampau sangat. at least dah tau dia hidup, tak payah la nak rindu atau ingat kat dia segala. masing-masing dah ada hidup sendiri. so buat apa nak kesahkan hidup orang laen.. kan? oke. bai.

0 cot-cet cot-cet mereka...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...