lagu yang kena dengan waktunya?


as salam.

satu soalan. pernah tak anda-anda sekalian rasa perasaan ni;

lagu yang tajuknya atau liriknya kena dengan situasi anda ketika itu?

h0h0.. mesti ada punya lah. ada kan ada kan? *muka excited nak cerita* hehehe.. meh sini kita bergosip sikit. ekekekee..

there was a time.. along long looooong time ago..  ade la sorang budak tu kan.. dia kan... di'putus'kan dalam pesbuk je. putus apa awak tanya? putus chenta la! hohoho.. *cakap versi gedik* boleh tak lepas tu, ramai orang post lagu ni kat facebook?

kiss-because i'm a girl.

daripada elok je tak nanges, terus mencurah-curah 'hujan' ke ladang gandum. =__='


dan lepas tu kawan dia syorkanlah dia dengar lagu feveret dia yang rancak-rancak sikit. so dia pilih lagu yang  bff dia bagi. dan dan lah pulak lirik dia pasal broke-up thingy. ceeeh.. lagu rancak pun boleh buat dia meleleh-leleh. =____='

angel cry-mariah carey feat ne-yo.

oke, tu bukan sekali je dia kena. time-time happy pun ada jugak lagu yang masuk dengan situasi dia. tapi disebabkan saya tiba-tiba rindu kat b0o-b0o si bantal peluk yang busuk eh, wangi makanya jiwa saya taakmo cite mahupun dengar lagu hepi-hepi. nak lagu sedih je supaya masuk dengan jiwa kesepian ni. heh.. forever alone fan-boy. menggedik betui. ni baru tinggal bantal peluk. belum lagi tertinggal suami. =___=' *sigh..*

p/s--> setiap minggu balik kl, mesti susah nak tidur malam sebab takde dia. alaaaa... macam mana nak jadi manusia matang neh! pegi buang la b0o-b0o tu jaoh-jauh. menyebok je! *pang! tampar diri sendiri* sob sob.. nak balik melaka~..

p/ssss---> cakap pasal forever alone fan-boy, teringat kat Ahmad Afiq. eh, kau la punya pasal la. aku asyik ulang ayat tu je. haha.. kau forever alone fan-boy, aku forever alone fan-girl. meh kita jerit, kyaaa~ *jerit ala-ala fan-girl jumpa idol.* kekekeke... senget la budak ni.

You Might Also Like

0 cot-cet cot-cet mereka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...