Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Friday, 7 September 2012

rahsia besar!

as salam.

hello everybody! --> cakap kuat-kuat dengan penuh semangat.

straigh to the point. ada orang tanya saya kat formspring. soalannya;

" berapa umor dah." <-- lebih kurang lah.

ahah! tuan-tuan dan puan-puan sekalian. meh sini rapat-rapat, saya nak bagitau satu rahsia ni. kalau tengok muka kat bawah ni, agak-agak si Farah ni umor berapa?



pedulikan muka penuh khusyuk dan excited dapat maen bunga api tu. hoho.. budak terlebih umo memang macam tu reaksi dia. hew hew hew.. next! kalau tengok picture kat bawah ni macam mana pulak? agak-agak budak tudung merah tu umo bape? budak ke? =___='  ke  makcik ni dah kawen dan gadis kecil di sebelah dia tu, anak makcik tudung merah tu? *ayat bajet kontroversi. eheh..*


oke, enough la buat cerita. macam la misteri sangat umo si Farah ni. =__='. bulan Julai yang lepas, saya officially 12 tahun dan boleh mengundi dah. eh salah. 21 tahun. tapi kalau nak jugak anggap baru umo 12 tahun pong boleeeey~.. kekeke... rahsia besar dah terbongkar! ;D

sumber gambar : facebook si aten. kopipes.

p/s--> kalau pakai kemas-kemas, trendy-trendy sikit orang akan tanya;

"adik ni tingkatan berapa?"

kalau pakai selekeh-selekeh sikit, dan bawak akim jalan pergi NSK beli barang orang akan tanya;

"ni (si akim) anak ke berapa?"

heh. terel gilos aku boleh transform muka jadi muda-tua. macam cerita naruto je. kekeke...

0 cot-cet cot-cet mereka...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...