Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Saturday, 6 October 2012

i'm sixteen again!

as salam.

setiap orang mesti ade sorang kawan zaman dolu-dolu yang boleh buat diri dia kembali ke zaman tu bila jumpa dia. kah kah kah. pelik gilos ayat tu. =_='

nak dijadikan cerita, i've meet Dahlia Basri, one if my bff masa kat Teknik dulu, pencetus geng kuning, dan pencetus kepada nama Fera @ Fer @ Ferdi (+_+') yang sampai sekarang saya still guna. the one and only Dahlia Basri, yang boleh buat seorang 'kakak' jadi adek, pendiam kepada hyperaktif, budak garang jadi budak gedik, budak yang konon-nak-maintain-ayu-pakai-heels-dengan-jubah-segala kepada si gedik yang hampir terseliuh sebab badan tak imbang bila jumpa kawan lama. =___= weird huh? 

jumpa kat depan surau Apartment Yayasan Melaka, which rumah sewa saya sekarang. konon-konon dia nak buat surprise datang rumah saya, sekali time tu saya ade meeting pulak. kekeke... you are still adorable Dahl. ;D suka buat benda unexpected. kan dah fail. ngee~..





the best word/sentence to heard kalau jumpa kawan lama ni memang la satu ni;

"eh, gemoknya kau!"

but dengan dahl ni satu je ayat dia;

" fer, fer dah lain lah."

hehehe.. dan dengan tak malunya saya sendiri boleh cakap, boleh mengaku;

"memang lah! kita dah gemok."

grrrr... tak malu gilos. mengaku diri sendiri gemok. =___=. nevermind! yang penting, hepi giler jumpa Dahl! sampai asyik kejang je pipi ai yang gemok ni. erk? nvm.

zaman-zaman kami-bergambar-dalam-tandas! hew hew hew. ade iras tak? 


bila bandingkan pipi sekarang dengan gambar kat atas, memang terbukti. SAH! KOMPEM! gemoks. sob sob.. susah nak senyum lebar-lebar sebab pipi yang moks dah takeover. T___________T



p/s--> balik lepas jumpa dia, terus bukak album gambar masa sekolah dulu. sumpah rasa nak menangis. bukan sebab rindu yang teramat ke ape (rindu tu ade la jugak, tapi tak sesedih macam ni.), tapi sebab tengok perubahan si budak mok mok ni! nak badan macam zaman sekolah dulu!!!!!!!!!!! >________<

0 cot-cet cot-cet mereka...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...