jom makan pizza!

as salam.

memandangkan pagi ni hujan dan kelas pagi ni start pukul 9, marilah kita bersama-sama menikmati suasana hujan ni sambil makan pizza. eheh? semalam disebabkan stress disebabkan oleh busy yang melampau-lampau dengan segala presentation nak kena siapkan dalam masa satu hari dan saham yang jatuh dengan teruknya, =____= i've decided untuk tak makan. heh, memang  la saya tak tahan... lapar gilos sepanjang hari tapi cover dengan  minum air masak je. tapi bila tak makan ni, mula la nafsu menguasai diri, terasa nak makan itu ini. kalah ibu mengandung.

dan tiba tiba, keluar benda ni kat news feed;


tekan gambar atau kopipes link ni--> http://bit.ly/RJ4l6K untuk dapatkan kupon.

heh..ape lagi? melompat-lompat la si Ferra ni. gedik pegi pujuk roommate, Farah pegi belikan pizza untuk dia. pastu Farah pun nak join, bahagi je lah dua. ala, macam la si Ferra tu mampu nak habiskan 3 kotak pizza medium dalam satu hari. so, sharing is caring! =) promosi 3 hari je bermula semalam. nak? pegi print cepat-cepat!

p/s--> pagi ni tengok pizza ade 2 kotak lagi. heh... budak moks ni makan sikit pulak... macam tak percaya je...

You Might Also Like

0 cot-cet cot-cet mereka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...