Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Saturday, 6 October 2012

pagi sabtu.

as salam.

#moodnakmasakhilangsebabtakdeorangkatrumah.#

pagi-pagi lagi saya dah ke 'pasar' a.k.a bilik Mizat untuk amek barang-barang daput. konon nak masak itu ini lah hari ni. sekali bila dah balik bilik, dah kupas, potong, siang apa yang patut dan sementara tunggu ayam nak de-froze, sorang-sorang housemate keluar. ada hal katanya. yang lain dah lama balik rumah masing-masing. *sigh*

sekarang yang ada kat rumah cuma tinggal dua orang. nak masak pun mood hilang. nak basuh baju, semalam dah basuh. dah kering dah pun baju-baju tu. nak tengok movie, tapi lagi best kalau sambil makan, which kena pegi masak dulu. tapi sekarang belum dapat mood. =__=' nak mandi, tapi lebih baik masak dulu. kang kotor lak nak kecahkan dapur ni. aigooo... dah tu apa je nak buat sekarang? mix feeling yang melampau-lampau.

time malas ni lah rasa macam nak masak bihun sup je. tapi mee kuning tak tahan lama, kena makan cepat-cepat. tapi perut mengidam nak bihun sup. kalau masak dua-dua, kat rumah ni ade dua orang je. grrrr.... ape nak buat ni! >.<

0 cot-cet cot-cet mereka...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...