Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Sunday, 21 October 2012

.preview of OPKIM MEBA.

as salam.

phewww~.. lega! penat tak hengat dunia. serius kaki rasa nak patah. rasanya tadi tak payah minum herbalife dah turun 5 kg kot. kekekeke...

here's the preview of program pagi tadi. it's a blast! seronok. bertambah dah adik-adik angkat saya. =______= well, tak kesah lah. yang penting, kembali ke sekolah, eventhough ianya bukan SM Teknik Kuala Lumpur but still, it's bring back those memories. lagi-lagi dengan adanya si comel Dahlia Basri, bff zaman sekolah nun. hew hew hew.. bertambah muda rasanya. ngeee~

sayang awak ! kalau kita tak kawen sampai tua nanti kita dok rumah orang tua sama-sama ea? =')
*tiru ayat eli*


new friend. new girlfriend. new boyfriend. eheh. gedik. =___=

teman sehati sejiwa. kami berjodoh! 

dengan adik-adik baru saya. bila bergambar macam ni, rasa macam baru umo 17 tahun pulak. eheh..?

pelan diet habis dalam satu hari. berat juga naik-turun dalam satu hari. penat sangat. sampaikan basuh baju pun buat halfway. tak laraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat. baiklah, done with update blog. done with makan megi tengah-tengah malam. now, jom tidoq! zzzzzzzzzzzzzZZZZZZZZZZZZZZZ...

0 cot-cet cot-cet mereka...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...