Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Tuesday, 2 October 2012

sob sob.

as salam.

tatkala para housemate membusykan diri dengan aktiviti seperti;

--> tengok bola
--> maen badminton
--> keluar bersuka ria
-->tidoq / tengok movie

saya disini, sambil menyumbatkan tisu kedalam hidung dan menahan segala kepeningan yang mendatang, bertungkus lumus membuat note untuk LAW, which en. Nazim 'the excellent' said that he's gonna give his precious student neh TEST esok. great! 


untung jadi budak akaun. minggu ketiga dah ada test and quiz. untung lagi jadi student en.Nazim yang single mingle tapi strict giler tu. =__=' takde siapa ke yang sudi ngorat sir so that hati batu dia tu lentur sikit? huhuhu.. penat la macam ni. every week dia nak bagi test, and choose only 6 out of 10 test that he'll give us every week. sir...kasihanilah budak Fera ni. takpun budak Farah Nurazrina ni. kesian dia. dah la demam, takde suara, sakit tekak, sakit kepala, sanggup stayup nak study LAW. dah la budak neh fail bab menghafal-fahal segala akta ni. sob sob.. sir tak kesian ke? 

heh, muka kat atas ni kira oke lagi berbanding dengan muka saya tatkala menaip entry ni. dengan tisu tersumbat, mata makin mengecil dan gaya macam wanita yang tengah dalam pantang. sob sob...

p/s--> bosan gilos baca LAW! sir, i'm not interested on your subject. how am i suppost to do? i can't even remember every single word i wrote in my note. how am i suppost to answer your test tomorrow, sir? urggh! ottoke~

0 cot-cet cot-cet mereka...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...