blah blah blah.

akim takut kilat. disebabkan tinggal kami berdua je kat rumah ni, dia pun sebok la mengendeng-ngendeng dok dekat dengan saya. orang nak pergi tandas pun dia tak kasi. adoyai.. satu cara, bagi dia pegang hempon saya.


# padahal tengahari tadi menangus-nanges bencikan saya. menangis macam orang kena dera. padahal suh buang sampah je. gedik tak nak pause cerita upin ipin kat youtube. pffffttt... pastu bila kilat ade hati pulak nak ngendeng-ngendeng dengan kita. ingat nak buat jahat tapi.... kesian pulak. aish... budak..ooo.. budak... kenapa kau gedik sangat.

oke, sambung cite. tiba-tiba, dalam album gambar kat dalam hempon tu, dia sebok tanya 'ni siapa, tu siapa.' sampailah ke section gambar lama. heh, patutnye tu gambar-gambar yang akan di buang kedalam 'recycle bin'. tunggu masa je. nak buang semua benda dalam phone.

"akim kenal tak siapa-siapa dalam gambar ni?"

"tak kenallah."

"really? cuba tengok betul-betul."

" hmm... *tengok dengan penuh khusyuk* hah! akim kenal abang baju hitam ade garis putih putih tu. rambut dia panjang. akim tengok sekali pun akim dah kenal. abang akim kan?"

"eh? akim kenal ea? oke. cuba tengok gambar ni pulak. *tunjuk satu lagi gambar yang akan dibuang jugak*."

"fuiyooo.. khairul fahmi che mat!"

"hah? akim kenal ke kfcm tu?"

"kenal la. akim suka dia. dia ade motor besar. dia selalu exercise. dia kuat."

"amboi.. tapi dia jahat lah."

"tak! akak tipu. dia baik. akim tengok dia kat tv, dia baik je. akak yang jahat."

# yeah rite. aku yang jahat. =_______=

"akim kenal ke abang ni? kenapa akim panggil dia kfcm?"

"ade iras je. siapa ni kak?"

"ahah! bagus akim tak kenal. tak payah kenal pun. delete je dalam otak akim terus. tau!"

hewhewhew.. ape motif saya story kat sini? entah. rasa nak cerita something kat someone. kekeke... takde keje. =_________=

p/s--> ingat nak tukar no phone la. tapi macam susah tak kalau kawan-kawan lama nak contact balik? hurm.. kalau tuka ingat nak pilih certain orang je yang tau no phone ni. ke tak payah? urgh.. dilemma.

You Might Also Like

0 cot-cet cot-cet mereka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...