Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Thursday, 1 November 2012

honestly i just don't care.

as salam.

disebabkan saya peminat music korea yang tak berapa nak hardcore sangat, maka dah lama saya tinggalkan hitz.fm, fly.fm, trax.fm or mix.fm. sampai dah lupa frequency radio-radio ni kat kl apatah lagi kat melaka. ikim.fm? yang tu ingat la. hehehe... ayah cakap setiap hari kena dengar kuliah or zikir pape, supaya hati tak hitam. so kadang-kadang tu ade jugaklah bukak ikim. heee~.... *anak yang patuh. kaaann? ;p*

sepanjang minggu ni bila travel dengan budak-budak kecik kat rumah ni, tangan dorang suka benor tuka-tuka siaran kat radio. kejap hitz, kejap fly, kejap hot, kejap era. dan si gemok jakun ni sebok la tanya;

"eh ni lagu ape? tu lagu ape?"

and they was like;

"daa? tu lagu lama la kak. takkan tak tau?"

heh. kalau dulu, saya lah yang selalu cakap mende alah tu kat dorang. sekarang dah terbalik. segan? naaaah. tak lah. buat apa nak segan kalau ketinggalan lagu baru. kalau ketinggalan slot prof muhaya tu boleh la nak segan. sebab ibu hari-hari dengar ikim. pastu mesti cite balik ape yang dia dengar. saya? masuk telinga kiri, keluar telinga kanan. *segan* ish ish ish...

okey, stop saying nonsense. makin lama saya dah makin pelik dengan diri sendiri. cakap tanpa point. amende lah makcik mok ni. oke lah, meh kita layan lagu yang tengah stuck kat kepala otak ni kejap. haish...

catch my breath- kelly clarkson.

#she's back! i love her since zaman lagu behind these hazel eyes, b'coz of you, breakaway, walkaway, bla bla.. giler aku hafal semua lagu dia dulu. of, baru ingat. saya ade beli album dia dulu masa zaman walkman fofular. hewhewhew.. padan la boleh hafal. 


hot chelle rae - honestly.

honestly i just don't care~....

# i hate this mv. sebab lelaki tu macam !@#$% sebab layan perempuan macam tu. i hate this kind of guy. pfffft! tapi lirik dia saya suka. sebab honestly, i just don't care~... hehehe.. 

pink -try


#pergh pergh.. mv dia macam sensored. tapi itu cuma satu tarian. memang tak boleh bagi akim tengok. dia tu mudah tuuuuuuttt. baru tengok lagu korea sikit dah menjerit-jerit suruh tukar. sebab tuuuuuuutt. adoi.. baru tau lelaki macam tu. =__=' pape pun, suara pink memang best. huhu.. cume tak gemor dengan mv dia.

ellie soulding-lights

#masa dengar lagu ni saya ingat lelaki yang nyanyi. sebab chorus dia buat saya teringat kat adam levine.hehe.. dulu minat giler kat adam levine. suara dia unik! <3 p="p">

oke, done with benda lagha. now back to reality. prepare for asar. bubbye~..

0 cot-cet cot-cet mereka...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...