Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Friday, 5 April 2013

oh hai.

as salam.

hey there. long time no see. macam biasa lah, makcik fera ni busy memanjang. rata-rata pelajar tahun ketiga akaun memang dah start busy awal-awal sem. tak percaya tanya saya. kan kan kan?

alhamdulillah..setelah pelbagai dugaan hadir sepanajng bulan February dan Mac ni, akhirnya saya berjaya jugak bangun balik. terlalu banyak sangat kisah "bawang-masuk-mata" (which means...errr...sedih?..) yang terjadi dengan kehendak Allah. dan dengan kehendak DIA juga, saya anggap semua tu cabaran untuk meningkat ke alam dewasa. chewaaah!

i'm on my way to walimah kak tikah, one of my seniors, kakak se-bulatan-gembira, dan sahabat di Melaka. tengah tunggu kereta datang jemput je ni. packing dan debaran macam saya je yang nak menikah. kekeke...

later saya update cerita yang tergendala. buat masa sekarang, tak sabau nak ke shah alam. heee~~ tata.. wassalam.

p/s--> lately banyak sangat orang cakap pasal kawen.sampai saya pun dah termimpi-mimpi pasal kawen. oh no! praktikal pun belum lagi. wuuu~~

0 cot-cet cot-cet mereka...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...