Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Friday, 19 July 2013

bee do bee do

as salam.

memandangkan hari ni ayah solat subuh kat masjid (usually ayah solat berjemaah dengan kami di rumah) means takde tazkirah 'pendek' yang biasanya akan mengambil masa sejam lebih =___=' (but it's okey. i like it as long ianya tak 'ke laut' later on atau dengan bahasa ringkas lari dari topik)

oke, tadi dah bagi topik yang serius. sekarang nak masuk topik yang santai sikit. hihi.. i'm addicted! >.< selain dari addicted to lagu kumpulan Infinite yang baru, Destiny, saya juga sedang addicted to the minions! kyaaaa~~ *ala-ala fangirl*

sumber: facebook

i think le minions word is gonna be a trend in my house. starting today! kikiki.. kalau anda perasan ade words korea dalam bahasa minions ni. dorang kire satu,dua, tiga dalam bahasa korea! kekeke.. thats how we always do it. we are the minions!

the madness started bila mana si Akim,


sebok suruh download cite bee do bee do. saya yang baru habes exam dan dah lama tak download cerita dah pening kejap, amende bee do bee tu? and he suddenly singing bee do bee do again. haha! that's cute thou.

dan bila balik rumah setelah mengambil masa 3 hari untuk kemas bilik, buat total makeover biar ade ciri-ciri gades umor 22 tahun sikit kat bilik sendiri, akhirnya saya cuba men-download cite tersebut. oh, rupanya cerita Despicable me 2!


and the minion are soooooooooooo kawaiii~~ kyeopta~~ cute~~ comel~~
and yet, funny. haha!



dan bila mana dah download tu, saje jelah saya tunjuk sikit potongan cite tu kat akim. and he kinda shouted;

"bee do bee do! akak nak tengok nak tengok!"

" solat terawih dulu lah."

"ala nak tengok! nak tengok!"

" oke nanti kita pasang kat tv ea?"

"yeay! bee do bee do."

hahaha! this is a madness! dan bila mana McD jual patung minions dengan setiap pembelian happy meals, makin teruk jadinya.


ish3... haha.. anyway, saya dah tukar ringtones jadi lagu banana-potatonaaa~~ hahaa..


and kalau anda nak tengok lagi kecomelan minions, tengok ni;

oke poopaye!

0 cot-cet cot-cet mereka...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...