Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Tuesday, 13 August 2013

Celoteh raya.

As salam.

Dikesempatan ini, saya ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. Hihi.. ♥♥♥ maaf zahir batin kalau saya ada terkasar bahasa or tercopy-paste entry tanpa izin dari tuan punya blog walaupun saya dah creditkan pada mereka. Whatever it is, maaf kan saya.

Ni hanyalah short entry semata sebab saya still beraya. Raya tahun ni membawa kami sekeluarga merantau dari Kajang-Klang-Cheras-Johor Bharu-Singapura. Phew~~ penat! Tapi seronok. Sebab at least dapat rasa kampung jauh walaupun tu kampung orang lain. -___-'

Baru-baru ni saya ada tulis entry pasal kaki yang terseliuh kan? Haaaaa.. raya kali ni juga saya menjadi.warga emas dek kerana kaki sebelah tu juga. Tapi takpe. ALLAH sayang sebab tu Dia uji. Kan? Hihi.. dan kemudian Dia uji lagi. Again, seperti tahun lepas Dia tarik satu nikmat kechiiikkkk dari saya.yg mana telah membuatkan jantung saya bagai disiat2. Sobsobs.. but then Alhamdulillah.. in return He gave me so many wonderful thing. Seorang pendengar yg baik, seorang teman yang setia, seorang.adek a.k.a junior yg dulu selalu sy buli2 manja (ehehehe) tapi kini act lebih matang dari saya dan sudi berada dgn sy disaat sy sedang sendiri.. alhamdulillah.. sy tak rasa rugi pun kehilangan satu nikmat yang ditarik tadi.


Anyway, nak taip lagi dah susah sebab pakai henpon je ni. Balek umah nanti saya update lagi. InsyaAllah.. :)

0 cot-cet cot-cet mereka...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...