Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Saturday, 17 August 2013

lelaki dan curang.

as salam.

it's quite moody here..at my place. at my home. with my family. masing-masing ada ceritanya sendiri. masalahnya sendiri. fikirannya sendiri. *sigh* mood camni lah yang paling saya tak suka.

saya tertanya-tanya, betul ke kata orang,


"lelaki memang tak pernah cukup satu?"

"lelaki..kalau dah pernah main kayu tiga tak mungkin dye takkan buat lagi"


sebab saya tetap percaya ada lelaki kat luar sana, jenis yang setia. yang tak perlu nak ada pilihan-pilihan neh. haish.. MANA AWAK NI?! MANAAAAA!!  i'm calling for all lelaki yang setia kat dunia neh! pffffttt..!

ahaaaaaaa... gaya orang desperate tak? >.< kekekeke..

oke, ini bukan masalah saya patah hati ke hape walaupun kakak saudara saya dah sebok kenalkan saya dengan orang tu orang ni. mana-mana kawan dia yang single lagi walaupun dan masuk umo 30-an sume dia nak kenalkan. erk.... -___-' whatever. ni masalah dengan semua lelaki. dan saya dedicate khas buat sipakciktuayangtaksedardiri ayah saya.

okey, saya memang dah perasan kot kalau dia macam ade seseorang lagi kat belakang. tapi tu macam instinct je. takkan saya nak terus tuduh kot... betul tak? then gaya dia..cara dia.. semua mencurigakan. tapi demi kebahagiaan semua, saya pendamkan jela. sebab saya memang dah ade prasangka buruk terhadap semua lagi. sifat 'tak mudah percaya lelaki' ni dah datang dah lama dah. sejak peristiwa tuttttt.. =__=..oke sambung.

sampailah satu hari adek saya dapat tangkap dia ada berborak dengan seseorang bisik-bisik. dan teros buat spekulasi sendiri.. yada yada... and the rest became history. chaotic. semua moody. hurm.. kalau nak ikotkan, saya pon geram jugak. sebab..lelaki yang saya kenal semua suka sangat nak ada pilihan banyak-banyak. konon dah kawen nak berubah. setia pada yang satu. eley..cakap kosong je semua tu. sebab, once dorang dah pernah buat, mesti nak buat lagi. especially yang dah ada rekod buruk ni.  =__=

hmm..rumah tengah tegang. saya pun bengang. geram. rasa nak gigit-gigit orang. grrrr... erk. dah la. until next time.


p/sss--> i've been wondering.. perlu ke saya belajar selok belok curang ni supaya tau macam mana nak detect orang yang curang. *sigh*  mana perempuan yang pandai curang ni. MANAAAAAA!  kekeke... desperate lagi. =_____='

0 cot-cet cot-cet mereka...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...