Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Friday, 27 September 2013

Sabah, a journey to remember. Part 2.

As salam.

semalam kena OT sampai nanges-nanges sebab Overtime bukan dalam keadaan yang rela, tapi terpaksa. dan harini, collapse. demam. tak mampu nak bangun. at the end tak pegi pun keje. haila.. T__T oh well, daripada baring je keje baik berblogging. kan? hihi..

tahukah anda, di Kota Kinabalu, terutama di kawasan bandar popularnya dengan cekedis seperti ayam panggang madu?


erk..ni image ehsan google je. malas nak amek gambo. pegi pantai, pegi pasar malam, mesti berlambak orang jual benda ni. sedap woooo... lagi-lagi buat makan gigit-gigit time malam-malam lepas penat seharian berjalan. dan malas nak keluar bilik. ahaaaa..

selain itu, makanan pelik-pelik di Sabah antara lainnya :




kat sini saya belajar makan puding dalalm kelapa, minum air kelapa bakar, dan makan lokan bakar. dan seriously, ade kedai yang masak sedap giler. dan ade jugak yang.. sedang-sedang je. ahh...yang penting, makan. hahaha.. dan maaf, banyak gambar ehsan google je. sebab....tak sempat amek gambo. terus je makan. hahaha.. ape punye perangai la. -___-'


banyak je lagi makanan sedap-sedap dan pelik-pelik.even murtabak kat sana pun cara masak dia laen. dan banyak lagi la makanan pelik tapi tak sempat rasa pon. dan tak ingat nama. pegi mana-mana, kalau jumpa benda pelik obviously kami akan beli. hehehe.. jalan-jalan cari makan. ngee~

oke. day 2 in the next entry oke? kepala sakit balek. uwaaaaa... esok nak pergi kursus kawen. eh eh? nak kawen da ke? idok ler... pegi je. lepas ni kalau jadi pape bole teros kawen. ahaks! bagi pelempang satu nak? =____='

until next time, wassalam.

0 cot-cet cot-cet mereka...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...