Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Saturday, 31 May 2014

let it go. let you go.

INTRO:

SWEETBOX - everything gonna be alright (reborn)
lagu tema untuk buat assignment minggu ni. lols.


As salam.

Esok da nak balek Melaka da, InsyaAllah. teruskan perjuangan yang da nak abes ni. sikit je lagi Farah, and you'll be free. abes da belajar.

to be honest, i'm kinda cuak sebab betul ke saya nak end up study ni dengan pointer yang rendah? sejujurnya, dengan banyak shitty things happen during past semester dengan fail yang belanbak kali dan emosi yang terganggu dengan banyak.. betul ke saya nak abes belajar ni? bila saya kira-kira balik, entah berapa kali saya cakap saya benci akaun. berapa kali saya cakap saya rasa macam nak quit dan nak kawen je. *lols*  siap ada satu waktu tu saya dah melamar someone nak ajak kawen. nampak tak seriusnya saya nak lari dari belajar ni? *tutup muka*

tapi pejam celik pejam celik..ehh.. da nak abes da. good thing saya tak jadi kawen betul betul time belajar ni. hahahaha.. ibu da bagi greenlight pun sebenarnya kalau saya nak kawen time belajar tapi Allah lebih mengetahui kan. so settle da bab hati dan perasan.

sekarang cuak nanti da keje macam mana pulak. senang tak nak dapat keje. pointer rendah gilos bagai.. and later saya muhasabah diri balek. hei... rezeki bukan pada pointer. kalau takde rezeki jadi akauntan/auditor, jadi business woman. ahaaa... setel bab masa depan.

dan dalam minggu ni setiap hari saya rasa saya tidur lepas subuh.nak siapkan assignment yang banyaknya ya ampunn.. dengan melayan dan menjaga orang sakit lagi.. dengan nak setelkan hal rumah lagi. memang boleh giler la. tapi alhamdulillah..arini Allah bagi rezeki ki tengok wayang dengan teman gaduh saya a.k.a my little sis. cite Maleficent. not bad disney. sekarang disney cuba ketengahkan yang true love kiss bukan hanya datang dari seorang putera ataupun mana-mana lelaki, tapi pada orang yang benar-benar kasihkan kita. ibu, kakak, adik.. sort of like that. dan disney juga berjaya tunjukkan kanak-kanak zaman sekarang supaya jangan mudah percayakan lelaki..sebab they were like total jerks. ahaaa.. oke2. bukan semua lelaki.




 


semangat nak tengok cerita how to train your dragon 2. tapi malangnya masa tu tengah busy. 12 June keluar. hm.. download jela kot nanti. ah ngantok. until then, wassalam.


yuna kim - without you now. ringtones hempon. ahahaha.. lirik mendalam. lols.


0 cot-cet cot-cet mereka...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...