Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Thursday, 25 March 2010

uwaa..!!!

salam..
walaupun da terlambat, nak wish gak HAPPY BIRTHDAY to Fatin Nuratiqah, my adik.. da 13 tahun da budak ni.. hehe.. Birthday die semalam. malam tadi baru dapat wish.huhu.. ape punyer kakak la.
da berapa minggu tak buka internet..line kat Jengka ni memang eeee....!! xtau la nak cakap pe. minggu ni banyak sangat benda berlaku. paling teruk sekali... FARAH JATUH DEPAN TANDAS KOLEJ!! aduyai..sakitnyer.. minggu ni kena balik rumah sebab nak berurut. huhu.. muda2 lagi nak kena berurut. segan betul... ('-_-)
tak boleh nak taip lama-lama.. assignment menunggu.. Daa...~
Farah,
(^^,)
Sunday, 14 March 2010

wHere aM i..??

Salam..
da lame x menulis. nak buat camner kan? giler banyak benda kena buat sepanjang farah
'Missing-iN-Acti0n' ni. h0h0.. and again, yang paling w0rst mesti la sbb br0adband ni. GERAMNYER!!! Jengka ni memang la. saje je tak nak bagi 0rang 0nline. asyik-asyik tak dapat connect je. huhu.. ape-ape pun, lets picture describe everything. hehe..

TARIKH : 26 FEB 2010
TEMPAT : BANDAR ***WAY SEMENYIH ( Bakal rumah Farah. hehe..)
PERISTIWA : CUCI-CUCI SERVICE
BUKTI :



uwaa....ngantok la pulak.. esok2 la sambung.. ade banyak lagi. betul!! Daa..~
(^^,)
Farah
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...