Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Tuesday, 27 November 2012

ade ape dengan konvo?

as salam.

sir Nazim yang kachak lagi single kesayangan kak wa dan si ferra berkata;

"kenapa nak kena sambut convocation 2 kali? convo lagi ada 'feel' kalau raikan sekali seumur hidup.bla bla bla..."

saya sokong sir! 100% sokong.*tepuk tepuk tangan*

i do think that convocation day should be celebrate once in my lifetimes. macam wedding la. wedding yang terbaik adalah sekali seumur hidup bersama dengan bakal.zauj yang terchenta, insyaAllah.. =___=' eheh. tapi, betul kannnnn..? lalala~..

ada ape dengan konvo? amek gambar pakai baju konvo tu? eley.. da buat dah.. takyah gi konvo pong boley~~

heh. tangan hilang.nak jaga aurat punya pasal. =)

dah tu, ade ape dengan convo? nak bunga dengan bunga teddy comel-comel kat dalam tu? heh.. tak payah konvo pong kite dah dapat. dua lagi tu. kekeke...~



so..? ade apa dengan convo? *muka annoying nak mati. rasa nak kena bagi pelempang kat diri sendiri.*

baik. dengarlah kata-kata budak jeles ni. dengarlah alasan-alasan merepek budak senget ni. >.< to be honest, i am totally jealous of my batch from UiTM Jengka, Pahang yang graduate semalam. 

dan seperti boasalah, inchek pesbuk memang suka mengapi-apikan budak yang takde konvo neh dengan trending gambar-gambar konvo kat news feed. ceeeh.. puh-leeez la inche pesbuk. awak ingat saya nak jeles bagai? *dalam hati hanya Allah je yang tau.*

it's okey ferra. chillax. kau ada setahun setengah lagi. kemudian giliraan kau pulak. insyaAllah. to all my friend from Jengka and ex-TiKL yang graduate minggu ni, tahniah. congrates korang! dalam semua yang bergelar sahabat, teman, rakan, hanya sorang je yang mesej saya masa dia konvo. dia berharap sangat dapat konvo dengan saya. maaf Eliza. aku tak tunaikan janji aku. aku pergi jauh dari kau. maaf Eli.. insyaAllah, kau grad degree nanti (which i'm probably dah keje time tu, insyaAllah) aku pergi graduation day kau. insyaAllah. =')

p/s--> tamat with exhibiton. phewww.. penat. thanks to kak wa, mizat, siha, jiha dan kak izzah for everything. kita tak menang, tapi keseronokan bekerjasama tu terasa. =') pengalaman mengajar. tahnks a lot kakak-kakakku sekalian. oke, done with bebel. sekarng masa untuk basuh baju dan studi. kbai.

1 cot-cet cot-cet mereka...:

Syiqa Rahmat said...

'Sir nazim yang kachak lagi single kesayangan Kak Wa'?? Helloo?? *main tarik2 rambut jom

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...