Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Thursday, 6 December 2012

bigbadwolf booksales datang lagi!

as salam.

dimana ada pesta buku, di situ ade si Ferra. last year, saya tak dapat pergi BIGBAGWOLF punya booksales. eh salah, dah 2 tahun berturut-turut terlepas! ceeeh! this year, i'm gonna make sure saya sempat pergi. sob sob.. siapa tak nak beli buku pada harga yang murah?

bayangkan, buku yang kat MPH or POPULAR bookstore, dapat dalam RM30++, time booksales ni boleh dapat belas-belas ringgit je dan ada juga yang below RM10! o.0 *mata bukak besar-besar ala-ala terkejut*

http://bigbadwolfbooks.com/

last year ayaah tak nak hantar pergi (padahal kat MAEPS, serdang je pong). this year, dorang buat kat MINES je. heh, tak payah tunggu ayah. drive je kete sendiri pegi sane. yippie!!

>.< guys, pada yang baru nak berjinak-jinak dengan buku bahasa Inggeris, this is your chance! beli buku time ni sangat berbaloi. murah dan qualiti sama macam kat luar. so apa tunggu lagi?!

p/s-->kena banyak puasa ni. nak simpan duit pegi shopping buku nanti. huhuhu...

0 cot-cet cot-cet mereka...:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...