Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Thursday, 6 December 2012

de' posters

MARI menyertai pertandingan POSTER "CARE FOR PALESTINE"
Hadiah terkumpul melebihi RM600
Terbuka kepada pelajar UITM KBM
Tema : CARE FOR PALESTINE
TARIKH TUTUP PENYERTAAN : 5 Disember 2012
penilaian adalah melalui vote "LIKE" dan penilaian juri.
hantarkan softcopy ke : syuhadajohar@yahoo.com
*undian di group FB : Jawatankuasa Penggerak Mahasiswa, KBM
6-9 Disember 2012
*pemenang akan diumumkan pada 11 Disember 2012 di surau apartment yayasan melaka


as salam.

yes, i've been mumbling bout how busy i am with a lot of assignment,  upcoming test and quizzes, video editing, bla bla bla.. sampai dah homesick giler ni pun tak boleh nak balik KL sebab busy. sob sob... T_T tapi yang tak boleh belahnya, budak gedik ni boleh pulak curi masa untuk join pertandingan poster anjuran Jawatankuasa Penggerak Mahasiswa UiTM KBM. 

fuuuuuuuuuuuuuh... gigih benor si Ferra ni menyiapkan poster-posternye. klau belajar segigih ni kan bagus... =____=' so, tanpa buang masa lagi, meh sini tengok. here's the lucky-enough-to-be-done poster.

untuk kategori berkumpulan:

kunun-kunun nak masuk banyak kali tapi segan, so pinjam nama junior, cik nurain untuk join so-called-group dengan saya. hehe.. yang ni siap within 2 hours and 15 minutes. sebab tu macam simple giler. huhu..

kategori individu:

heh. merepek giler. serabut. tapi saya cuba nak sampaikan mesej. tapi..........hmm..

 bak kata Farah si roommates, 

"ferra ni asyik letak darah dengan bunuh-bunuh je. takkan palestin hanya menggambarkan benda tu?"

dan saya hanya mampu tersenyum. 

tengok orang laen punya poster. pergh.. kretip benor nye lah budak-budak ni. korang takde test esok. so boleh la buat santek-santek kan? huhuhu... penilaian poster ni based on berapa banyak 'like' dan undian juri. malas nak berharap. saya hanya mampu berdoa~.. haha! gedik.

 done with bermaen-maen. sekarang masa untuk studi. esok test FAR a.k.a akaun. okebai.

1 cot-cet cot-cet mereka...:

Razil Tahir said...

gudluck with your study!! XD
cool gak the posters!! XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...