Click Here For Free Blog Templates!!!
Blogaholic Designs

Pages

Monday, 15 July 2013

this girl is on fire cause she's 22.

" i don't know about you~~
but i'm feeling 22~~ "

eh. tak payah nak feeling-feeling bagai. aku memang dah 22 tahun pon. hihi.. ;p

Credit pic from my insta!

as salam.

alhamdulillah. akhirnya semester 6 dah tamat. next month dah start praktikal. dan yang paling penting, saya dah 22 tahun! hihi..

sepanjang satu semester saya tak menulis. Ya Allah.. rindunya! rindu nak membebel. rindu nak menconteng arang di blog sendiri. rindu sangat!

"eh kalau dah rindu apasal tak update je blog sepanjang musim merindu tu?"

eheh. the thing is, my lappy started to hate me a lot and causing so much trouble. and the p1 Wimax yang lansung tak membantu bila mana saya nak online sebab bilik saya yang jauh dari modem so tak dapat coverage.. *sigh* dan juga kunun-kunun nak cuba naikkan pointer so jauhkan diri dari bahan hibaran (which i think tak dapat buat pun sebab tangan saya gatal online pakai phone pulak). and stop. malas nak ingat benda yang dah lepas.

well, ade banyak lagi mende nak bebel ni tapi dah kesuntukan masa la pulak. until next time, babai!

1 cot-cet cot-cet mereka...:

Atiqah Wadiah said...

huhu..dh turn 22 dh dia :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...